URLOP! Zamowienia złożone w dniach 29.07 - 13.08 realizowane będą z opóźnieniem od 14.08. Za utrudnienia przepraszamy! URLOP!

Twoja mieszanka

Koszyk (0) Produkt Produkty (0)    

Brak produktów

Darmowa wysyłka! Wysyłka
0,00 zł Razem
musli własnej roboty

Realizuj zamówienie

Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka

Ilość
Razem

Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Razem produkty: (brutto)
Dostawa: (netto) Darmowa wysyłka!
Razem (brutto)

NEWSLETTER

Ostatnie wpisy

Zbawienne dla zdrowia właściwości imbiru

Zbawienne dla zdrowia właściwości imbiru

Imbir to roślina, bez jakiej dużo narodów nie jest w stanie przeżyć. Właściwości lecznicze imbiru na co dzień stosowane są w Azji. Dla każdego mieszkańca Azji imbir jest głównym dodatkiem do potraw i niezwykle pomocnym lekarstwem na przeziębienie (herbata z imbirem), mdłości (napar z imbiru) czy bóle miesiączkowe (plastry korzenia imbiru).Imbir jest przyprawą, która jest utożsamiana z piwem oraz ciasteczkami z amerykańskich filmów. W polskiej kuchni, w sproszkowej wersji, nadawała smaku tylko flakom, pasztetowi z zająca oraz piernikowi.

Figi i ich właściwości zdrowotne

Figi i ich właściwości zdrowotne

Figi są owocami o niezwykłych wartościach odżywczych. Pochodzą z Azji Mniejszej i krajów śródziemnomorskich – znane są z nich Turcja i Grecja. Owoce pojawiają się też w wielu innych miejscach na świecie, np. Hiszpanii, Gruzji, Armenii, Indiach, Nepalu, Pakistanie, na Półwyspie Indochińskim.

Migdały blanszowane całe 100g Zobacz większe

Migdały blanszowane całe

Nowy

Kraj pochodzenia Hiszpania

Skład: migdały blanszowane 100%

BEZ KONSERWANTÓW :) BEZGLUTENOWE

Wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna: 572 kcal/2393 kJ

Białko: 20g

Węglowodany: 7,6g

Tłuszcz: 52g

Witaminy i składniki mineralne w 100g

Wapń: 239m

Fosfor: 454mg

Magnez: 269mg

Żelazo: 3mg

Cynk: 3,19mg

Ryboflawina: 0,78mg

Niacyna: 3,4mg

Więcej szczegółów

6,00 zł

Nie ma punktów za ten produkt.


Migdały są idealną przekąską między posiłkami, ale również stanowią nieodłączny element ciast oraz deserów. W przemyśle piekarskim znajdują zastosowanie jako masa migdałowa. Przerabiane są również na marcepan. Z nasion migdała tłoczy się bardzo smaczny olej migdałowy. 
Migdaly są bogactwem: witaminy E, B2, kwasu foliowego, potasu, wapnia, czy magnezu. Zawierają również żelazo, cynk, miedź oraz wit. B1.

Więcej zdrowej żywności znajdziesz w naszym sklepie internetowym.

Napisz opinię

Migdały blanszowane całe

Migdały blanszowane całe

Kraj pochodzenia Hiszpania

Skład: migdały blanszowane 100%

BEZ KONSERWANTÓW :) BEZGLUTENOWE

Wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna: 572 kcal/2393 kJ

Białko: 20g

Węglowodany: 7,6g

Tłuszcz: 52g

Witaminy i składniki mineralne w 100g

Wapń: 239m

Fosfor: 454mg

Magnez: 269mg

Żelazo: 3mg

Cynk: 3,19mg

Ryboflawina: 0,78mg

Niacyna: 3,4mg

Napisz opinię

22 PODOBNE PRODUKTY